« zpět

Workshop fermentace - jak to děláme my

Workshop fermentace - jak to děláme my
Čtvrtek, 8. prosince 2022 od 17.00 hodin

NEJOBLÍBENĚJŠÍ WORKSHOP FERMENTACE JE ZPÁTKY!

Až se vás zima zeptá, co jste dělali na podzim, budete mít pádnou odpověď. Podzim nám nadělil spoustu plodů a nyní je načase je zpracovat tak, aby se:

  • nic nezkazilo
  • dlouho to vydrželo
  • a našemu tělu co nejprospěšnější bylo


Co se na workshopu naučíte:

  • Co to je kvašení neboli fermentace, jaké existují druhy, co vše se dá zkvasit a k čemu je to vůbec dobré
  • Mýty a pravdy týkající se kvašení
  • Praktická ukázka nakládání 2 druhů zelí, kimchi i naložení vlastní skleničky dle vaší fantazie
  • Tipy a vychytávky


Co si odnesete domů?

  • Chuť vše fermentovat
  • Tištěné recepty a praktické tipy
  • Plná bříška z ochutnávek dobrot z Bistra HELEN


Co s sebou?

Všechny účastníky prosíme, aby si s sebou přinesli 2 sklenice o objemu cca 300 ml, které si naplníte a odnesete domů.


Vstupenky

Přihlášení k newsletteru

Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat poskytované informace, služby a funkce sociálních médií.
Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie.