« zpět

Podzim v kuchyni

Podzim v kuchyni
Čtvrtek, 30. listopadu 2023 od 17.00 hodin

... aneb neplýtváme - fermenujeme!

Oblíbený kurz fermentování, který navazuje na LÉTO V KUCHYNI je tady!


Proč fermentace? Proč teď?

  • Smysluplně zpracujete sezónní suroviny tak, že vám dlouho vydrží
  • Nakopnete imunitu
  • Poznáte nové chutě a recepty
  • Zjistíte, že fermentace zdaleka nekončí u zeleniny


Co se na workshopu naučíte:

  • Co to je kvašení neboli fermentace, jaké existují druhy a co vše se dá zkvasit
  • Mýty a pravdy týkající se kvašení
  • Praktická ukázka nakládání 2 druhů zelí, kimchi i naložení vlastní skleničky dle vaší fantazie
  • Tipy a vychytávky


Co si odnesete domů?

  • Chuť naložit úplně cokoliv
  • Tištěné recepty a praktické tipy
  • 4 ks vlastnoručně naložených sklenic


Co s sebou?

Všechny účastníky prosíme, aby si s sebou přinesli 2 sklenice o objemu cca 300 ml, které si naplníte a odnesete domů.


Více informací a vstupenky

Přihlášení k newsletteru

ŠantAPKA ke stažení ŠantAPKA ke stažení
Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat poskytované informace, služby a funkce sociálních médií.
Pokud budete náš web používat i nadále, vyjádříte tím svůj souhlas s našimi zásadami týkajícími se souborů cookie.