« zpět
Podzim v kuchyni

Čtvrtek, 30. listopadu 2023 od 17.00 hodin
... aneb neplýtváme - fermenujeme!
Oblíbený kurz fermentování, který navazuje na LÉTO V KUCHYNI je tady!
Proč fermentace? Proč teď?
- Smysluplně zpracujete sezónní suroviny tak, že vám dlouho vydrží
- Nakopnete imunitu
- Poznáte nové chutě a recepty
- Zjistíte, že fermentace zdaleka nekončí u zeleniny
Co se na workshopu naučíte:
- Co to je kvašení neboli fermentace, jaké existují druhy a co vše se dá zkvasit
- Mýty a pravdy týkající se kvašení
- Praktická ukázka nakládání 2 druhů zelí, kimchi i naložení vlastní skleničky dle vaší fantazie
- Tipy a vychytávky
Co si odnesete domů?
- Chuť naložit úplně cokoliv
- Tištěné recepty a praktické tipy
- 4 ks vlastnoručně naložených sklenic
Co s sebou?
Všechny účastníky prosíme, aby si s sebou přinesli 2 sklenice o objemu cca 300 ml, které si naplníte a odnesete domů.