« zpět
Jaro v kuchyni

Čtvrtek, 20. dubna 2023 od 17.30 hodin
Workshop, kterým vítáme novou sezónu!
Jaro přináší nové začátky, nový život a nové chutě v kuchyni.
Objevte je s námi a využijte naplno to, co nám příroda nabízí a co naše tělo na jaře nejvíce potřebuje.
Co se na workshopu naučíme:
- Kvašení - každý si odnese jednu sklenici vlastnoručně naložené zeleniny
- Zdravé velikonoční mlsání - upečeme si jáhlové ovocné kuličky a sušenky
- Pomazánku s jarními bylinkami - která je výborná i jako dip
- Široké využití medvědího česneku a kopřiv - prozradíme vám netradičně tradiční recepty
- Neplýtvat - naučíme vás efektivně a zajímavě využívat zbytky v kuchyni
- Buddha Bowl - recept na jarní misku hojnosti
Na co se ještě můžete těšit?
- Vše ochutnáte
- Odnesete si domů vytištěné recepty
- Odborné informace ohledně výživy (dotazy vítány!)
- Tipy do kuchyně
- Občerstvení Bistra Helen
Co s sebou?
Prosím přineste si vlastní sklenici o objemu cca 300 - 400 ml na naložení zeleniny.
Jinak tu vše budete mít.
Cena: 698,- Kč/osoba