« zpět
Máj v kuchyni - workshop
Čtvrtek, 13. června 2024 od 17.00 hodin
Nové chutě a možnosti vnáší do kuchyně jarní příroda plná barev a vůní. Nenechte si ujít další z našich workshopů vaření a fermentace.
Kreativní kuchařka Magda vám ukáže bohatou nabídku surovin a pokrmů, které zatím možná jen z neznalosti míjíte. Výživová poradkyně Katka zase vysvětlí, jak nejlépe využít sezónní nabídku pro potřeby vašeho těla.
Proč by vás mohl zajímat workshop MÁJ V KUCHYNI?
- Nebyli jste na našich workshopech fermentace? Nevadí! I to si zopakujeme.
- Ukážeme vám, jaká jídla jsou pro naše těla vhodná v jarním období a řekneme si proč.
Co se na workshopu naučíte?
- Připravovat a využívat v kuchyni ovesné vločky (slaná kaše, rychlá sklenička na svačinku do práce)
- Pomazánky, které se vždy hodí i pro návštěvy
- Krémovou jarní polévku s klíčky
- Dezert na cesty nebo výlety (výborný pro dospělé k děti)
- V neposlední řadě i fermentovat zeleninu
Co si z workshopu odnesete?
- Vlastnoručně naložené sklenice s fermentovanou zeleninou
- Informace ohledně výživy a tipy do kuchyně
- Rychlou snídani ve skleničce
- Tištěné recepty a plná břicha
Kapacita kurzu je omezená pro 12 osob. Těšíme se na vás!
Více informací naleznete na www.helen.cz.